Toimitusehdot

Toimitus ja maksu

 • Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassamme, saat sähköpostiisi automaattisen vahvistuksen tilauksestasi.
 • Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman pian, noin 1-2 päivän kuluessa, mutta yleensä viimeistään viikon kuluessa vahvistuksesta. Tilaustuotteina myytävien tuotteiden toimitusaika riippuu maahantuojien varastotilanteesta ja toimitusajoista. Tilaajalle ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostitse mikäli toimitusaika on meistä riippumattomista syistä poikkeuksellisen pitkä. Toimituksen yhteydessä saat vielä vahvistuksen sähköpostiisi.
 • Tilauksesi toimitetaan Postin normaaleja kuljetusaikoja noudattaen lähimpään toimipaikkaasi, josta lähetetään ilmoitus paketin saapumisesta. Yleensä tämä vie noin 1-3 arkipäivää. Tämän saapumisilmoituksen esittämällä voit lunastaa pakettisi.
 • Toimitus- ja lähetyskulut ovat 0 € maksaessasi yli 50€ arvoisen tuotteen tai ostoksen verkkokauppamme kautta. Alle 50e ostoksista perimme 10euron lähetys ja toimituskulut.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.


Palautukset / Vaihdot

 • Kaikilla tuotteillamme on täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.
 • Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla uuden veroinen sinettien kanssa ja mielellään pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen.
 • Tuotteet palautetaan samaa kuljetustapaa käyttäen asiakaspalautuksena.
 • Muistathan myös liittää mukaan pankkitietosi, mikäli haluat purkaa kaupan.
 • JJHiFin vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- ja maahantuontirajoituksista rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.
 • JJHiFi pidättää itsellään oikeuden olla toimittamatta tuotteita asiakkaille, jotka toistuvasti palauttavat tai jättävät noutamatta tilaamansa tuotteet.


Henkilötiedot

 • JJHiFi vastaa henkilötietojesi käsittelystä, joita sinä asiakkaana meille annat. Henkilötietojasi käytetään asiakassuhteiden hallinnoimiseen ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Ole hyvä ja odota...